sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Proiect de colaborare transfrontaliera intre Seminarul teologic Botosani si o universitate din Cernauti

Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfintul Gheorghe" din Botoşani, anunţă lansarea proiectului de colaborare transfrontalieră "Tradiţie, artă, educaţie- valori europene, valori fără frontiere". Proiectul est finantat prin Phare si este realizat in parteneriat cu Universitatea Naţională "Yurii Fedkovici"- Facultatea de Filosofie şi Teologie din Cernăuţi, Ucraina şi presupune desfăşurarea mai multor activităţi de o parte şi de alta a graniţei. Astfel, se vor organiza schimburi de experienţă şi seminarii pe teme de interes general. Cu acest prilej, in data de 5 noiembrie 2008, incepand cu ora 13.00, va avea loc in sala de conferinţe "Sfintul Ioan Gură de Aur" din cadrul seminarului teologic schimbul de experienţă pe tema "Metode moderne de imbunătăţire a procesului instructiv-educativ". (Botosaninews)

Un comentariu:

Alexandrina Satnoianu spunea...

Buna Carmen,
Am gasit pe blogul tau http://carmenmoraru.blogspot.com o frumoasa poveste despre serbarile de iarna: Sărbătorile de iarnă la etniile botoşănene
Am vrea sa publicam o colectie de obiceiuri romanesti in newsltterul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, printre care si cea publicata de tine, bineinteles, cu mentionarea sursei, esti de acord?
Astept un raspuns pe http://egalitate-de-gen.blogspot.com